Text Box: Retail News – läs vårt månatliga nyhetsbrev
Retail News är ett nyhetsbrev från MB Affärsutveckling med nyheter, analyser och tankar kring utvecklingen inom detaljhandelsområdet. Retail News utkommer i snitt en gång per månad och distribueras kostnadsfritt som e-mail. Skicka ett mail till info@mbaffarsutveckling.se eller klicka här om du vill komma med på sändningslistan. 

RETAIL NEWS
              Aug  2007
Regnig sommar med bra detaljhandelsförsäljning -
blir det full fart även under hösten?
Jag vill först hälsa alla läsare av Retail News välkomna tillbaks efter en förhoppningsvis avkopplande semester. För er som stannade i landet blev var ju vädret inte det bästa – men väl detaljhandelsförsäljningen där juli slog alla tänkbara rekord från tidigare år. 

De flesta signaler pekar på att hösten kommer bli fortsatt gynnsam för handeln. Trots de senaste dagarnas börsoro ser högkonjunkturen ut att fortsätta och konsumenternas benägenhet att konsumera hålla i sig. Efter årsskiftet väntar fler skattesänkningar, bla borttagningen av fastighetsskatten, som givetvis ökar köputrymmet i konsumenternas plånböcker. På länge sikt finns dock en del orosmoln, framförallt kring ränteutvecklingen. Läs hela nyhetsbrevet!